nykoebingm-lejligheder.dk: Lejlighed i Nykøbing Mors

Lejlighed i Nykøbing Mors

Om Nykøbing Mors

Nykøbing Mors er en by med beliggenhed i Limfjorden og har 9.135 indbyggere i 2019. Nykøbing ligger i Morsø Kommune, hvilket hører til Region Nordjylland. Nykøbing Mors ligger omkring 6 km nord for Sallingsundbroen, hvilken der forbinder Mors og Salling. Derudover ligger Nykøbing Mors omkring 31 km nord for Skive i Salling og omkring 30 km sydøst for Thisted i Thy.

 

Virksomhed i Nykøbing Mors

I Nykøbing Mors er der gode forudsætninger for at drive erhverv. Morsø Jernstøberi blev grundlagt i 1853 som N.A. Christensens Jernstøberi. Virksomheden producerede alt fra staldvinduer og gravkors til komfurer, potter og pander. Virksomheden producerer i dag brændeovne, som bliver solgt i hele verden.

 

Værd at besøge i Nykøbing Mors

-          - Ejerslev Havn

-          - Jesperhus

-          - Fossil- og Mo-clay Museum

-          - Dueholm Kloster

-          - Salgerhøj

-          - Morsø Kunstforening

 

Nykøbing Mors' geografi

Nykøbing Mors er en by med beliggenhed i Limfjorden og har 9.135 indbyggere i 2019. Nykøbing ligger i Morsø Kommune, hvilket hører til Region Nordjylland.

 

Links om Nykøbing Mors

-          Om Nykøbing Mors på Wikipedia

-          Link til Nykøbing Mors Kommune

-          Kort over Nykøbing Mors

-          Visit Nykøbing Mors

-          Erhvervslokaler i Nykøbing Mors

-          Søg erhvervslejemål i Nykøbing Mors

 

Søger du bolig?

Som boligsøgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

Søger du lejlighed?

Leder du efter en ny lejlighed - ejer-, andel- eller leje? Så kan vi hjælpe. I højre side kan du oprette en søgning efter lejlighed til leje eller lejlighed til salg. Du kan også se en oversigt over de mange ledige lejligheder på markedet lige nu.